Börja sälja Föreningsskalet

Minimal administration och ingen fysisk hantering av varken produkter eller pengar. Registrera er och dela, svårare än så är det inte.

Registrera er

Skapa ett konto på 3 minuter via formuläret nedan.

Dela er säljsida

Dela er säljsida på sociala medier och skicka till alla ni känner. Hänvisa kunderna till Föreningsskalet.se där de genomför sitt köp.

Inkassera 25%

Produkterna skickas direkt till kunden. Ni tjänar 25% av produktpriset. Pengarna betalas ut till er efter avslutad försäljningsperiod.

Så mycket tjänar ni på att sälja Föreningsskalet

• Mobilskal för 199 kr = 49,75 kr
  • Plånboksfodral för 279 kr = 69,75 kr
  • Skärmskydd för 149 kr = 37,25 kr

Om ni har ett lag med 20 personer och alla säljer tre produkter var av ovan tjänar ni 9 405 kr

Efter registrering hänvisar ni kunderna till Föreningsskalet.se. De genomför sitt köp direkt på hemsidan och får produkterna levererade hem till sin brevlåda. Ni behöver inte hantera några produkter eller samla in pengar, allt sköts med automatik. Ersättningen betalas ut till kontot ni uppgett.

Har du någon fråga och vill komma i kontakt med oss är du varmt välkommen att skicka ett mail till info@foreningsskalet.se

Ansök om att sälja Föreningsskalet